Printpapier kopen? Eerst hier vergelijken.

Printpapier vergelijken |advies |informatie | onafhankelijk

Wilt u kopieer- of printpapier kopen, maar zicht eerst goed oriënteren? Informatie  over bepaald merk nodig?  Betrouwbare en onafhankelijke printpapier informatie nodig?
Op overprintpapier.nl vergelijk je kopieer- en printpapier op basis van uitgebreide productspecificaties en milieuaspecten. Ook vindt u informatie, tips en advies over printpapier. Deze website is geheel onafhankelijk en de printpapier vergelijkingen die u hier terugvindt zijn gebaseerd op de ware specificaties.

Aangezien er veel verschillende soorten printpapier zijn en iedereen weer andere eisen stelt, hebben wij het printpapier onderverdeeld in verschillende categorieën:

Beste printpapier 70-75-80 gram vergelijken

standaard kwaliteitpremium kwaliteittop kwaliteit
Wit kopieerpapier / printpapier voor dagelijks gebruik.Extra wit kopieerpapier / printpapier voor in- en externe documenten.Superwit printpapier van de allerbeste kwaliteit.
vergelijkvergelijkvergelijk

Beste papier voor kleurenlaserprinters vergelijken

standaard kwaliteitpremium kwaliteittop kwaliteit
Glad papier vergelijken voor extra mooie afdrukkenExtra glad papier vergelijken voor de mooiste afdrukken in kleur en zwart/witGlossy en mat gecoat laerprintpapier vergelijken
vergelijkvergelijkvergelijk

Beste milieuvriendelijke printpapier vergelijken

Recyled printpapier vergelijkenOBA free printpapier vergelijkenSpeciale milieusoorten vergelijken.
recycled printpapier grauw of witNatuurwit printpapier zonder optische witmakersPrintpapier gemaakt van bijv. bamboe
vergelijkvergelijk

Printpapier kopen? Eerst vergelijken loont!

Als u  printpapier wilt kopen heeft u keuze uit een zeer groot aanbod van honderden verschillende artikelen. Niet alleen qua gramgewicht of merk, maar ook qua prestaties, milieuaspecten en eigenschappen zoals witheid, doorzicht, dikte of gladheid. Door te vergelijken voordat u printpapier gaat kopen, weet u zeker dat u een artikel koopt dat voldoet aan uw verwachtingen. Op overprintpapier.nl kunt u printpapier of kopieerpapier vergelijken op technische en milieu eigenschappen. Onafhankelijk, op basis van cijfers.

Waarom zijn wij begonnen met printpapier vergelijken?

Wij zijn deze website begonnen toen wij zelf naar printpapier aan het zoeken waren. Er was genoeg informatie te vinden over verschillende soorten printpapier maar deze konden wij niet gemakkelijk naast elkaar leggen voor een overzichtelijke vergelijking. Dit is onze voornaamste reden geweest om deze website te starten en al het printpapier wat er te koop is in een vergelijkingstabel te zetten.

Wat voor soort printpapier vergelijken wij?

printpapierOp deze site vindt u met name informatie over papier in pakken voor gebruik in laserprinters, inkjetprinters en kopieermachines (zwart/wit en kleur). voor zowel professioneel als thuis gebruik. Van gewoon standaard papier tot glossy gecoat laserpapier. Speciaal inkjetpapier wordt niet besproken.

U kunt honderden soorten printpapier vergelijken. Bekende en minder bekende merken printpapier. Vergelijk o.a. merken zoals: Double A, Motif, Discovery, Navigator, Xerox, Fastprint, Image, Viking, Staples, Rey.